Beluister de meest recente uitzending van Concerto Radio:

Muziektips bij Concerto ontdekken kan sinds juli 2013 ook via Concerto Radio. Dit radioprogramma voor de ware muziekliefhebber hoort uiteraard thuis op PinguinRadio; het radiostation waar ze niet aan ‘bullshit’, maar aan ‘great music’ doen. Vanaf 18 april 2014 is Concerto Radio daarom elke vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren op pinguinradio.com.

De playlist van Concerto Radio wordt samengesteld op de werkvloer van de bekende muziekspeciaalzaak uit de Utrechtsestraat in Amsterdam. Winkelmanager Anton Speijers verzamelt wekelijks alle mooie ontdekkingen van het personeel van alle afdelingen, van pop tot dance, wereld, jazz tot zelfs de leukste nieuwe binnenkomers op vinyl en tweedehands. Ook hoor je wekelijks opnames van de beste optredens op het podium van Concerto Koffie.

Met presentator Ruben Eg wordt Concerto Radio in de studio boven de winkel opgenomen. Leden van Concerto’s nieuwsbrief en Facebookvrienden kunnen elke nieuwe uitzending steeds on-demand luisteren via Mixcloud. Maar wie de hele week trouw inschakelt op PinguinRadio, hoort elke vrijdagavond automatisch een nieuwe uitzending langskomen.

  • Check onder op deze pagina het archief met uitzendingen!
  • Je kunt Concerto Radio ook downloaden als podcast. Abonneer je via iTunes of TuneIn of kopieer de rss-feed in elke willekeurige podcast-player.